Про що фільм "Кохання під час холери"

Цей фільм зачіпає знайому для багатьох тему про те, як може кохання двох людей зовсім не співпадати у своєму напрямку. Ось така доля спіткала Фермін Даса. У двадцять один рік вона вийшла заміж за Хувеналя Урбіно. На той момент їй здавалося, що це велике і єдине кохання, але згодом усе змінилося. Даса зрозуміла, що Урбіно повністю захоплений своєю роботою. Він за покликанням працював лікарем, і в його житті не залишалося місця для дружини, тому що він присвятив себе науці і боротьбі з холерою.
І тут у житті Ферміни з'являється зовсім інший чоловік, з яким вона знову здобула крила. І закохані вирішують утекти вирушивши в круїз на кораблі. Коли цей круїз добігає кінця, закохана пара, яка не бажає розлучатися, вирішує повісити прапор, який вказує на те, що на кораблі знаходяться заражені холерою.
Перший кадр з фільму Кохання під час холери Другий кадр з фільму Кохання під час холери Третій кадр з фільму Кохання під час холери Четвертий кадр з фільму Кохання під час холери П'ятий кадр з фільму Кохання під час холери Шостий кадр з фільму Кохання під час холери

Дивитися онлайн "Кохання під час холери" українською мовою

Твій відгук до фільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Фільми » Кохання під час холери