Музика з іншої кімнати

Music from Another Room
Музика з іншої кімнати
Оцініть фільм
(0 голосів)
0

Про що фільм "Музика з іншої кімнати"

Буває так, що від одного погляду на людину розумієш – це доля. І для Денні – головного дійового персонажа мелодраматичного фільму «Музика з іншої кімнати» подібною людиною стає новонароджена Ганна, дочка приятельки загиблої матері. Лише раз побачивши дитину, Денні приймає важливе рішення – хлопець одружується з дівчиною, коли та виросте.
Але минув час, хлопець забув про ухвалене рішення, і тепер у його житті все йде коту під хвіст. Єдина рідна людина давно померла, з дівчиною розлучилася, та й з роботою вічні проблеми. Так і тривало досі, якби герой одного дня не зустрів ту саму Ганну, для якої став першою людиною, яку побачила мала, лише відкривши очі. Раптом у пам'яті спливають давні думки і Денні розуміє – все, що готувала доля, кожна невдача та випробування, були лише тимчасовими кроками на шляху до справжнього щастя. Але існує певна проблема - об'єкт обожнювання вже давно заручено з іншим.
Чи зможуть персонажі, що діють, втілити надії в мрії? Ким хлопці стануть один одному: просто друзями чи партнерами, з якими можна пов'язати подальше життя?
Перший кадр з фільму Музика з іншої кімнати Другий кадр з фільму Музика з іншої кімнати Третій кадр з фільму Музика з іншої кімнати Четвертий кадр з фільму Музика з іншої кімнати П'ятий кадр з фільму Музика з іншої кімнати Шостий кадр з фільму Музика з іншої кімнати

Дивитися онлайн "Музика з іншої кімнати" українською мовою

Твій відгук до фільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Фільми » Музика з іншої кімнати