Сексдрайв

Sex Drive
Сексдрайв
Оцініть фільм
(0 голосів)
0

Про що фільм "Сексдрайв"

Фільм «Сексдрайв» знятий по книзі «Пройти до кінця».
Єн Лафферті вважає себе найбільшим невдахою на світі. У нього не ладяться справи на роботі в закусочній, старший брат Рекс над ним постійно жартує, а в особистому житті повний голяк: на горизонті маячить вступ до коледжу, а Єн ще незайманий, що зводить хлопця з розуму.
Хоча йому подобається шкільна подруга по імені Феліція, герой розуміє, що у них не може бути ніяких відносин, і шукає розради на стороні. Реальність дає Єну відсіч, і він занурюється у всесвітню павутину, зустрічаючи на одному з сайтів дівчину своєї мрії - красуню з ніком Міс Кицька.
Через деякий час після знайомства, віртуальна подружка пропонує зустрітися. Проблема в тому, що «коханих» розділяє відстань у 500 миль. Хлопець готовий на все заради заповітного побачення: він краде у Рекса його круту спортивну тачку, запрошує в поїздку кращого друга і Феліцію і вирушає в дорогу.
В дорозі з компанією відбувається багато всього незвичайного, що назавжди змінить героя і дозволить йому отримати те, чого він так прагнув ...
Перший кадр з фільму Сексдрайв Другий кадр з фільму Сексдрайв Третій кадр з фільму Сексдрайв Четвертий кадр з фільму Сексдрайв П'ятий кадр з фільму Сексдрайв Шостий кадр з фільму Сексдрайв

Дивитися онлайн "Сексдрайв" українською мовою

Твій відгук до фільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Фільми » Сексдрайв