Про що фільм "Париж"

Париж і Ейфелева вежа дві речі, невіддільні один від одного. Ну, хто хоч раз не мріяв про це місто, хто не хотів хоч раз вирушити в цей палац кохання? Але лише для мандрівників та закоханих ця обитель прекрасна та чарівна. У самому містечку живуть цілком звичайні люди в житті, яких так багато проблем. Вони ніяк не виявляють інтересу до чарівництва Єлисейських полів, краси Ейфелевої вежі та апетитного запаху круасанів, що стелиться берегом річки.
Одна жінка, намагаючись поставити на ноги діток, змушена безперервно доводити своєму похмурому братові цілком логічні речі. В іншому районі шановний професор, відомий педагог не має здатності впоратися зі своїми почуттями до юної учениці. А інша господиня просто не може знайти собі на допомогу працівника, шляхетної, відповідальної людини. Це своєрідний квартал Парижа, в якому, як і скрізь йде звичайне рядове життя.
Перший кадр з фільму Париж Другий кадр з фільму Париж Третій кадр з фільму Париж Четвертий кадр з фільму Париж П'ятий кадр з фільму Париж Шостий кадр з фільму Париж

Дивитися онлайн "Париж" українською мовою

Твій відгук до фільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Фільми » Париж