Три королівства: Повернення додому

Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon
Три королівства: Повернення додому
Оцініть фільм
(0 голосів)
0

Про що фільм "Три королівства: Повернення додому"

Запекла боротьба за владу і жорстокі криваві чвари, чудові бойові мистецтва і неповторно тонка азіатська хитрість ... Всього цього у фільмі «Три королівства: Повернення додому» буде більш ніж достатньо. А обставини представленого конфлікту такі: велика і колись могутня держава розпадається на три частини, які в безперервних війнах оскаржують право на першість.
На тлі драматичних подій розповідається історія відважного воїна, який піднявся на вершину слави, завдяки своїй мужності і відданості ідеалам. Цзилон, незважаючи на свій молодий вік, завжди виявляється там, де відбувається найважливіше. Йому вдається перемагати навіть дуже спритних і підступних ворогів. А успішно завершена операція з порятунку сина монарха приносить молодій людині величезний авторитет і звання воєначальника.
Військова кар'єра Цзилона продовжиться і далі, хоча не все в ній буде складатися просто і гладко.
Незвичайно видовищний, красивий і насичений спецефектами фільм оспівує непідробну доблесть і неповторну культуру великого китайського народу.
Перший кадр з фільму Три королівства: Повернення додому Другий кадр з фільму Три королівства: Повернення додому Третій кадр з фільму Три королівства: Повернення додому Четвертий кадр з фільму Три королівства: Повернення додому П'ятий кадр з фільму Три королівства: Повернення додому Шостий кадр з фільму Три королівства: Повернення додому

Дивитися онлайн "Три королівства: Повернення додому" українською мовою

Твій відгук до фільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Фільми » Три королівства: Повернення додому