Спогади невдахи

Flashbacks of a Fool
Спогади невдахи
Оцініть фільм
(0 голосів)
0

Про що фільм "Спогади невдахи"

Джо Скотт – типовий голлівудський актор. Але навряд чи його вже можна вважати актором, тому що все його життя було одноманітним: дівчата, алкоголь, сигарети, кіно. І ось тепер він став абсолютно нецікавим для продюсерів, а також його стали ненавидіти глядачі.
Все це, звичайно, дуже несумісне з роботою актора, де потрібні інші якості. І тут йому нагодилася подія, яка змусила повернутися його на свою малу батьківщину - смерть свого найкращого друга. Джо відразу вилітає на батьківщину. І там він ніби знову занурюється у своє минуле – відчайдушну юність.
Він уже думав, що не знайде там своїх друзів, близьких. Але, все обернулося зовсім навпаки і ось, як раніше, він зустрічає своє перше кохання, друзів. І найдивовижніше те, що він ніби знову переживає ті щасливі моменти, завдяки яким він став відомим актором.
Перший кадр з фільму Спогади невдахи Другий кадр з фільму Спогади невдахи Третій кадр з фільму Спогади невдахи Четвертий кадр з фільму Спогади невдахи П'ятий кадр з фільму Спогади невдахи Шостий кадр з фільму Спогади невдахи

Дивитися онлайн "Спогади невдахи" українською мовою

Твій відгук до фільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Фільми » Спогади невдахи