Хвіст Феї

Fairy Tail
Хвіст Феї
3 сезон
51 серія
Оцініть аніме
(0 голосів)
0

Про що аніме "Хвіст Феї"

У королівстві Фіор маги об'єднані в безліч гільдій, але для молодої «небесної чарівниці» Люсі Хартфілі існує лише одна - легендарна гільдія Хвіст Феї, куди вона прагне потрапити з початку свідомого життя. Ця гільдія славиться як силою і здібностями своїх магів, так і їх екстравагантністю і нескінченним суперництвом між собою. У результаті магічні ліки іноді виявляються гірше хвороби, але таке життя! От тільки всі знають, що Хвіст Феї - гільдія закрита і нечисленна, а для вступу потрібно рекомендацію одного з членів, так що Люсі, дочка лорда, залишає родину і пускається в довгу подорож.
Багато чого довелося винести дівчині в своїх пошуках, але в портовому місті Хальціон вона зустріла рудого хлопця на ім'я Нацу Драгніл. Як з'ясувалося, новий знайомий - повноправний маг Хвоста Феї на прізвисько Саламандр, і навіть його літаючий кіт Хепі - теж член Гільдії! Правда, після теплого знайомства героїв місто виявилося злегка зруйнованим, але головне все ж таки сталося - Нацу дав Люсі рекомендацію. Ось тепер починаються справжні магічні пригоди!
Перший кадр з аніме Хвіст Феї Другий кадр з аніме Хвіст Феї Третій кадр з аніме Хвіст Феї Четвертий кадр з аніме Хвіст Феї П'ятий кадр з аніме Хвіст Феї

Дивитися онлайн "Хвіст Феї" українською мовою

Твій відгук до аніме
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Аніме » Хвіст Феї