Бакуман

Bakuman
Бакуман
3 сезон
25 серія
Оцініть аніме
(0 голосів)
0

Про що аніме "Бакуман"

Життя японських хлопців і дівчині відбувається за заздалегідь спланованим сценарієм: спочатку потрібно отримати хороші оцінки в школі, потім закінчити престижний виш і влаштуватися на перспективну роботу в престижну компанію. Незважаючи на загальне прагнення слідувати такому плану, пройти всі його етапи з певних причин вдається лише небагатьом. Однак серед невеликої маси молодих людей, які мають усі шанси побудувати собі успішну кар'єру, є й ті, які нехтують отриманим шансом заради збереження власної індивідуальності, а також можливості займатися улюбленою справою.
Саме такими особистостями виявляються юний талановитий художник Маширо Морітака та його шкільний товариш, юний письменник Акіто Такагі, які ще до закінчення середньої школи приймають дуже непросте рішення – присвятити своє життя створенню манги.
Можливо Маширо, який не збирається коли-небудь малювати мангу, так і відмовився б від цієї витівки, якби не Міхо Адзукі – чарівна дівчина, в яку наш герой шалено закохується. Адзукі мріє стати актрисою-сейю, і хлопець вирішує допомогти коханій здійснити свою мрію, а заразом пропонує вийти за нього заміж. На подив дівчина виявляється не проти заміжжя, але тільки після досягнення спочатку поставленої мети!
Перший кадр з аніме Бакуман Другий кадр з аніме Бакуман Третій кадр з аніме Бакуман Четвертий кадр з аніме Бакуман

Дивитися онлайн "Бакуман" українською мовою

Твій відгук до аніме
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Аніме » Бакуман