Янголи Смерті

Satsuriku no Tenshi
Янголи Смерті
1 сезон
16 серія
Оцініть аніме
(0 голосів)
0

Про що аніме "Янголи Смерті"

Тринадцятирічна Рейчел Гарднер все життя страждає від різних психічних захворювань, тому їй доводиться часто відвідувати психіатра. Після чергового прийому дівчинка втратила свідомість, а коли прийшла до тями, вона опинилася в порожній сірій кімнаті. Бідолаха злякалася, і вона почала нервово шукати вихід із моторошного приміщення. Вийшовши до коридору, Рейчел виявила дивні записи на стінах. Гарднер вирушила на наступний поверх, де їй судилося бачити картину, що лякає до тремтіння, адже вся кімната була залита кров'ю. За кілька хвилин перед дівчиськом з'явився божевільний хлопець. У безумця було перебинтоване обличчя, а в руках він тримав величезну косу. Хлопець хотів убити Рейчел, але дивом їй вдалося втекти і сховатись у затишному місці. Ось тільки повністю уникнути вбивці бідолашному не вдалося, адже він її знову відшукав. Смілива Гарднер зуміла забратися в ліфт і вирушити на верхній поверх, де на неї чекав черговий несприятливий сюрприз. Знайомий психіатр поводився шанобливо і мило, але потім показав всю свою кровожерливу сутність.

Психологічний трилер із жахливими сценами можна побачити в аніме "Satsuriku no Tenshi". Рейчел зрозуміла, що вона має пройти всі поверхи, а також впоратися з усіма пастками та загадками, які на них знаходяться. Бідолаха потрапила у свій найжахливіший кошмар, але здаватися смілива дівчина не збирається.
Перший кадр з аніме Янголи Смерті Другий кадр з аніме Янголи Смерті Третій кадр з аніме Янголи Смерті Четвертий кадр з аніме Янголи Смерті

Дивитися онлайн "Янголи Смерті" українською мовою

Твій відгук до аніме
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Аніме » Янголи Смерті