Такт Опус. Доля

takt op. Destiny
Такт Опус. Доля
1 сезон
12 серія
Оцініть аніме
(0 голосів)
0

Про що аніме "Такт Опус. Доля"

Йшов 2047 рік. Земля зазнала серйозної події, на неї впав метеорит. Все це призвело до того, що на планеті з'явилися страшні монстри, які стали називатися D2. Монстри влаштували повний хаос у світі. Від метеорита і так у землян виникли проблеми, але монстри повністю погіршили становище. Вони були непереможними, ніхто не міг з ними впоратися. Людям нічого не залишалося, як підкоритися цим жахливим істотам. Однак все-таки ці істоти мали одне вразливе місце – музику. Вона завдавала сильного болю монстрам, тому вони заборонили її.

Але не всі люди опустили руки, дехто готовий боротися з монстрами до кінця. Молоді жінки музарти, які чудово володіють музикою, вийшли у бій. У них є партитури, які можуть занапастити всіх монстрів. Крім цього є диригенти, ті, хто керують музартами. У зруйнованій Америці об'єднують зусилля диригент Асахіна і музикант Уммей, вони збираються перемогти монстрів і знову повернути музику. Їм доведеться багатьом пожертвувати і через багато пройти, щоб досягти мети. Чи вдасться їм перемогти та повернути колишні щасливі часи людству?
Перший кадр з аніме Такт Опус. Доля Другий кадр з аніме Такт Опус. Доля Третій кадр з аніме Такт Опус. Доля Четвертий кадр з аніме Такт Опус. Доля П'ятий кадр з аніме Такт Опус. Доля Шостий кадр з аніме Такт Опус. Доля

Дивитися онлайн "Такт Опус. Доля" українською мовою

Твій відгук до аніме
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Аніме » Такт Опус. Доля