Бульбашка

Bubble
Бульбашка
Оцініть аніме
(0 голосів)
0

Про що аніме "Бульбашка"

Божевільний випадок відбувається в Азії після того, як на планету посипалися мега бульбашки, що змінили закони гравітації. Відрізаний від зовнішнього світу, мегаполіс стає барвистим майданчиком для компанії молоді, які втратили близьких і друзів, виступаючи як борці в командних змаганнях паркуру, коли спритно стрибають від будинку до будинку. Хібіки, молодий спортсмен, відомий яскравим та чітким стилем паркуру, одного разу робить непродуманий стрибок і падає в океан, викривляючи планетну гравітацію. Його життя рятує миловидне дівчисько, Ута, з небаченими здібностями, яке блискавично з'являється.

Потім парочка чує гучний дзвін, який закликає учасників до бою. Чому Ута постала перед Хібікі на початку гри. Їхня зустріч призводить до відносин. На цьому турнірі будуть проводитися змагання з вільної гри та фрістайлу. Родзинкою паркуру є його акробатичний рух. Спостерігайте за надлюдською акробатикою, яка розсуває межі людської. Змагання з дальності польоту, швидкості, висоті для кожного базового руху в паркурі потрібно виконати бездоганно, від цього залежить життя. Стрибки до останнього дихання, битва перетвориться на божевільні перегони. За таких умов хлопці зустрінуть другі половинки.
Перший кадр з аніме Бульбашка Другий кадр з аніме Бульбашка Третій кадр з аніме Бульбашка Четвертий кадр з аніме Бульбашка П'ятий кадр з аніме Бульбашка Шостий кадр з аніме Бульбашка

Дивитися онлайн "Бульбашка" українською мовою

Твій відгук до аніме
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Аніме » Бульбашка