ГАЛО: ЛЕГЕНДИ

Halo Legends
ГАЛО: ЛЕГЕНДИ
1 сезон
8 серія
Оцініть аніме
(0 голосів)
0

Про що аніме "ГАЛО: ЛЕГЕНДИ"

Дії фантастичного аніме-бойовика «Легенди Halo» розгортаються в космосі за часів, коли між людством та Ковенантами — військово-релігійним альянсом інопланетних племен, було розгорнуто запеклу війну. Ковенанти впевнені, що розкидані по всій Піднебесній артефакти є кільцеподібними конструкціями Ореоли, здатними винищити всіх інакодумців і розкрити їм шлях до визволення. Земляни принагідно занесені до розряду віровідступників, що підлягають знищенню. Насправді ж Ореоли створювалися високорозвиненим племенем Предтеч багато мільйонів років тому як засіб захисту від суперпаразитичної раси Потоп, мікроспори якої проникали всередину живих мислячих організмів і перетворювали їх на своїх бійців.
Земляни, незмінно здаючи свої позиції по всіх фронтах, програючи загарбникам за рівнем технічного розвитку, змушені розробити новітній надпроект, якому присвоєно назву «Нові спартанці» — створення суперлюдини — генетично модифікованого суперсолдата-кіборга, наділеного надздібностями, покликання якого. Спартанці стають останньою надією людського роду порятунок від позаземних агресорів.
Перший кадр з аніме ГАЛО: ЛЕГЕНДИ Другий кадр з аніме ГАЛО: ЛЕГЕНДИ Третій кадр з аніме ГАЛО: ЛЕГЕНДИ Четвертий кадр з аніме ГАЛО: ЛЕГЕНДИ

Дивитися онлайн "ГАЛО: ЛЕГЕНДИ" українською мовою

Твій відгук до аніме
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Аніме » ГАЛО: ЛЕГЕНДИ