Не може моя сестра бути такою милою

Oreimo / Ore no imouto ga konna ni kawaiiwake ga nai
Не може моя сестра бути такою милою
1 сезон
16 серія
Оцініть аніме
(0 голосів)
0

Про що аніме "Не може моя сестра бути такою милою"

Косака – стандартна японська родина. Глава сім'ї – серйозний чиновник, його дружина – домогосподарка. 17-річний син Кесуке – домашній філософ, а його молодша сестра Кіріно – красуня та спортсменка. Раптом сестра перестає спілкуватися з братом, і вони віддаляться один від одного. Кесуке вирішив дати спокій сестрі і почекати поки ситуація вирішиться сама собою. Брат таємно пробрався до кімнати сестри, знайшов її еротичне аніме, склав головоломку та знайшов розгадку проблеми – ім'я господаря дорослих картинок. За ці дії сестра вдарила Кесуке.
На діді маленька дівчина була таємницею отаку з сестринським комплексом. Юна Кіріно вже кілька років працює еротичною моделлю, а усі зароблені гроші витрачає на колекцію дорослих аніме. Кесуке пообіцяв сестрі зберегти таємницю, і спробував зрозуміти захоплення юної дівчини. Кіріно заявила, що брат зможе її зрозуміти лише пройшовши серію еротичних ігор. Невідомо чи зможе Кесуке витримати випробування мангою та еротичними мультиками.
Перший кадр з аніме Не може моя сестра бути такою милою Другий кадр з аніме Не може моя сестра бути такою милою Третій кадр з аніме Не може моя сестра бути такою милою Четвертий кадр з аніме Не може моя сестра бути такою милою П'ятий кадр з аніме Не може моя сестра бути такою милою Шостий кадр з аніме Не може моя сестра бути такою милою

Дивитися онлайн "Не може моя сестра бути такою милою" українською мовою

Твій відгук до аніме
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Аніме » Не може моя сестра бути такою милою