Зірка Пухнастії

Wata no Kuni Hoshi
Зірка Пухнастії
Оцініть аніме
(0 голосів)
0

Про що аніме "Зірка Пухнастії"

Кішки перебувають поруч із людьми з незапам'ятних часів. Практично всі вони є надмірно м'якими, пухнастими і справжніми чарівницями. Разом із цим, слід зазначити, що кожна з кішок є володаркою своєрідного характеру. Деякі з них виявляються лагідними та ніжними. Але часто зустрічаються також такі, що виявляють агресію.
Примітним є той факт, що в середовищі своїх "родичів" ці чарівні чотирилапі істоти поводяться одним чином, а в спілкуванні з людьми - зовсім по-іншому. Однак навіть за такого порядку уявлення про них ніяк не може змінитися. Адже вистачить лише одного погляду на них, щоб закохатися в їхні маленькі очі і захотіти погратися з ними.
Події цього аніме розгортаються навколо маленької перської кішечки на прізвисько Тибінеко, шерсть якої має біле забарвлення. У недалекому минулому її життєвий розпорядок був у зовсім іншому світлі. Але в якусь мить доля розпорядилася таким чином, що вона опинилася на вулиці. Але незабаром удача знову усміхнеться їй. Адже в найнесподіваніший момент їй судилося зустріти добродушного і чуйного юнака на ім'я Токіо.

Дивитися онлайн "Зірка Пухнастії" українською мовою

Твій відгук до аніме
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Аніме » Зірка Пухнастії