Про що аніме "Небесний замок Лапута"

Аніме «Небесний замок Лапута» розповідає про боротьбу людей за літаючий острів.
Лапута був оточений безліччю легенд. Хтось вважав, що на ньому можна знайти незліченні багатства, інші ж припускали, що він - зосередження військової могутності. Але знайти шлях до острова може лише той, хто володіє кристалом Летючого Каменя. В даний момент артефакт знаходиться у Сіти, яка нічого не підозрює і за якою починається справжнє полювання.
Найближче до мети виявляються пірати, які атакують дирижабль дівчинки. Їй вдається вижити завдяки магії каменю. Хлопчина Пату з шахтарського містечка доглядає за Сітою, поки вона приходить до тями.
Тепер вже у військових з'являється шанс роздобути кристал. Вони обходять піратів і викрадають дівчину. Однак Пату не має наміру здаватися. Він об'єднується зі вчорашніми ворогами і всіма силами намагається звільнити подругу.
І хоча прагнення піратів і військових не шляхетні, за своїми масштабами і оманом не поступаються планам полковника Муска, який прагне за допомогою Лапута поневолити Землю. Доведеться героям виступити і проти нього ...
Перший кадр з аніме Небесний замок Лапута Другий кадр з аніме Небесний замок Лапута Третій кадр з аніме Небесний замок Лапута Четвертий кадр з аніме Небесний замок Лапута П'ятий кадр з аніме Небесний замок Лапута Шостий кадр з аніме Небесний замок Лапута

Дивитися онлайн "Небесний замок Лапута" українською мовою

Твій відгук до аніме
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Аніме » Небесний замок Лапута