Раеліана: Наречена герцога за контрактом

Why Raeliana Ended Up at the Duke's Mansion
Раеліана: Наречена герцога за контрактом
1 сезон
12 серія
Оцініть аніме
(0 голосів)
0

Про що аніме "Раеліана: Наречена герцога за контрактом"

Головна героїня анімаційного фільму вирішила подати одразу кілька заявок у коледжі, їй так пощастило, що її ухвалили одразу до всіх навчальних закладів. Але щасливому моменту для майбутньої студентки не судилося збутися, її життя з неймовірною швидкістю почало падати в безодню, обриваючи весь зв'язок з минулим існуванням. Розплющивши очі, Чі Пу Іньху потрапляє в дивовижний світ романтичної літературної історії, де розповідається про незвичайну боротьбу за пристрасне, позаземне кохання. Вона знала, що це за твір, і припускала, який фінал її чекатиме наприкінці, він був надто сумним та трагічним.

Тепер її ім'я Леріана Макмілан, їй належить померти від рук свого чоловіка, він таємно напував її смертельним чаєм, чекаючи коли її життя, нарешті, обірветься. Єдина людина, здатна її врятувати, це герцог Дінгфен, незважаючи на свій чарівний образ, всередині нього ховається особистість, страшніша, ніж наймогутніший демон. Щоб убезпечити себе від смерті, вона вирішує піти на угоду із привабливим лиходієм, розуміючи, що це спосіб зберегти собі життя. З цього моменту вона наречена герцога за контрактом, і їй необхідно суворо дотримуватись усіх умов договору.
Перший кадр з аніме Раеліана: Наречена герцога за контрактом Другий кадр з аніме Раеліана: Наречена герцога за контрактом Третій кадр з аніме Раеліана: Наречена герцога за контрактом Четвертий кадр з аніме Раеліана: Наречена герцога за контрактом

Дивитися онлайн "Раеліана: Наречена герцога за контрактом" українською мовою

Твій відгук до аніме
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Аніме » Раеліана: Наречена герцога за контрактом