Пожирач душ

Soul Eater
Пожирач душ
1 сезон
51 серія
Оцініть аніме
(0 голосів)
0

Про що аніме "Пожирач душ"

Демони заполонили всю Землю, і Смерть вирішує вжити заходів для боротьби з ними. У Зниклому місті з'являється Інститут зброї. Бог Смерті створив його для навчання своїх помічників, щоб підвищити їхній рівень підготовки. Після закінчення цього навчального закладу його випускникам судилося стати божественною зброєю. В інституті учнів ділять на два класи. Одні можуть перетворюватися на зброю, інші їх майстри-напарники (техніки). Тому їм судилося вчитися у парах. І лише найкращі студенти, за результатами навчання, будуть удостоєні честі служити зброєю Смерті.
Дивовижні та фантастичні події відбуваються навколо кількох таких пар: Макі із Соулом, Чорної Зірки із Цубаки, Смерті-молодшого із сестричками Ліз та Пет. Мака, Чорна Зірка та Смерть-молодший – майстри і кожен має напарника, який перетворюється на зброю. Соул перевтілюється в косу, Цубакі вибірково втілиться у всіляке знаряддя ніндзя, а близнюки Пет і Ліз легко перетворюються на пістолети. Ці три пари мають свій неповторний стиль у знищенні нечисті, всі вони суперники. Макі – дочка Коси Смерті, а Смерть-молодший – син самого бога. Водночас конкуренція у навчанні та спорідненість деяких студентів із самим богом не заважає їм бути друзями.
Перший кадр з аніме Пожирач душ Другий кадр з аніме Пожирач душ Третій кадр з аніме Пожирач душ Четвертий кадр з аніме Пожирач душ

Дивитися онлайн "Пожирач душ" українською мовою

Твій відгук до аніме
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Аніме » Пожирач душ